Un bihorean în vârstă de 54 de ani și-a găsit sfârșitul după ce ar fi acceptat să facă un bine. Electrician de meserie, dar aflat - se pare - în afara serviciului, el a urcat pe o scară până la o înălțime de circa 5 metri pentru a schimba un bec de pe un stâlp de iluminat public din localitatea Dumbrăvița de Codru, comuna Șoimi, însă a căzut de pe scară și a murit.

„Incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 15.15, în comuna bihoreană Șoimi, localitatea Dumbrăvița de Codru. Un bărbat de 54 de ani din localitatea Urviș ar fi urcat pe o scară la o înălțime de aproximativ 5 metri pentru a schimba un bec de la un stâlp de iluminat public din localitate (n.r. – Dumbrăvița de Codru), a căzut de pe scară și, din nefericire, în urma evenimentului, a suferit leziuni care i-au provocat decesul la fața locului”, a precizat marți, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor. 

Reprezentanta IPJ a mai precizat că, la fel ca în alte astfel de incidente, cauza exactă a morții urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

De asemenea, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Beiuș pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment. 

Unele surse spun că bărbatul era de meserie electrician, iar acest lucru era cunoscut în comună. Este posibil ca el să fi fost rugat să schimbe respectivul bec de către autoritățile din zonă, însă nu se afla oficial în timpul serviciului. 

Din primele informații, nu ar exista indicii că s-ar fi electrocutat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!