Un elev de clasa a IX-a a murit joi dimineață după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al internatului Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia. Din câte se pare, a lăsat şi un bilet de adio.

Potrivit Alba24.ro, băiatul în vârstă de 15 ani, originar din Baia Mare, s-a prezentat la apelul de dimineaţă în haine militare, iar apoi a mers în cameră, unde s-a schimbat în haine civile. Trupul său a fost descoperit fără viață în faţa clădirii internatului, un echipaj medical chemat la faţa locului încercând, fără succes, să-l resusciteze.

Sursele Alba24.ro susţin că elevul ar fi lăsat un bilet de adio în camera sa din internat, adresat familiei sale.

Se pare că băiatul nu s-ar fi acomodat cu regimul strict al sistemului de învăţământ militar.

La câteva ore după incident, reprezentanţii Colegiului Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia au transmis primele informaţii oficiale.  

"În dimineaţa zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat. Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susținut evaluarea psihologică, fiind declarat apt", se arată în scurta informare.

Cazul este anchetat de Poliţia municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!