Starea celor doi elevi care au fost înjunghiaţi, luni, de către un coleg este bună, aceştia fiind internaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean, unde primesc îngrijiri medicale.

"Starea lor este bună, au fost preluaţi prin Secţia de Urgenţe şi primesc îngriiri medicale. Medicii vor decide dacă tinerii vor fi internaţi sau nu. Pentru moment, ei rămân la spital", a spus Carmen Dehelean, de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Pe de altă parte, anchetatorii afirmă că agresorul este elev în clasa a X-a, iar cei doi înjunghiaţi sunt elevi în clasa a XI-a, la aceeaşi şcoală.

Conform surselor citate, agresorul l-a înjunghiat în picior de trei ori pe un elev, şi o dată, tot în picior, pe cel de-al doilea, cu un cuţit având o lamă de 10-12 centimetri, după o altercaţie care a avut loc în parcul din faţa şcolii.

Potrivit poliţiştilor, elevul agresor este din Turnu Severin şi locuieşte la Timişoara la o mătuşă. Elevul agresor a fost prins de poliţişti şi este audiat.

La rândul său, directorul adjunct de la Grupul Industrial de Transporturi Auto din Timişoara, Cristina Purtea, a declarat că elevul agresor era cunoscut ca un tânăr foarte bun la învăţătură.

"Eu nu predau la clasa în care învaţă elevul, dar de la colegii mei ştiu că este un elev foarte bun la învăţătură şi care nu a făcut niciodată probleme. Sunt surprinsă de faptul că a fost în stare să îşi rănescă cei doi colegi", a spus Purtea.