Un incendiu deosebit de violent a izbucnit duminică dimineaţă la un local de tip fast food din Oradea, situat în apropiere de Gara Mare, din cauze deocamdată neelucidate.

Potrivit dispecerului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, focul a fost stins în aproximativ jumătate de oră, dar întreaga intervenţie a pompierilor a durat două ore.

"S-a acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă. Flăcările au fost stinse în jumătate de oră, iar cauza producerii incendiului este în curs de stabilire. Au ars aproximativ 110 metri pătraţi din acoperiş şi o prelată, precum şi 8 metri pătraţi de tâmplărie PVC. De asemenea s-au degradat trei butelii şi aparatură electrocasnică. Din cauza căldurii emanate s-au degradat şi două autoturisme parcate lângă magazin, dar şi două cabine telefonice", a declarat dispecerul ISU pentru BIHOREANUL.

În momentul izbucnirii incendiului, în local se aflau trei bucătărese şi câţiva tineri care se jucau la aparate şi care au reuşit să fugă la timp. În timpul incendiului, două butelii au explodat, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. "Nu s-au înregistrat victime omeneşti", a mai precizat reprezentantul ISU.

"A ars aproximativ 90% din local. Pagubele sunt destul de însemnate, dar valoarea nu a fost deocamdată stabilită", a mai spus acesta.