O imagine realizată de un fotograf român amator a făcut înconjurul lumii, după ce tabloidul britanic Daily Mail a scris că fotograful a surprins în poză un OZN.

Potrivit ziarului britanic, Cosmin Gârlăşteanu se îndrepta, în seara de de 4 februarie, spre casă, când s-a hotărât să facă nişte fotografii în centrul Bucureştiului.

"Era foarte frig şi bătea vântul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima dată când am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea şi nu am fost dezamăgit de rezultat. Am făcut cinci poze în total, însă atunci când am făcut-o pe ultima am avut un sentiment ciudat. M-am uitat din nou şi din nou şi nu mi-a venit să cred. Nu ştiam ce e lumina aceea ciudată. Am văzut numai când m-am uitat la poză. I-am arătat poza unui prieten, iar el a spus că seamănă cu o scenă din Independence Day (n.r. un film de la Hollywood despre invadarea Pământului de extratereştrii). Este o lumină cu o formă ciudată, pe care nu pot să o descriu, dar arată ca un OZN", a spus fotograful.

Gârlăşteanu a postat imaginea pe un site de photo-sharing, iar cei care au văzut-o se împart în două tabere: unii cred că românul a fotografiat, într-adevăr, un OZN, în timp ce alţii susţin că e doar un joc de lumini.