Trupa "Dadi Plus", formată din cinci femei şi un bărbat, a ridicat publicul în picioare la "Românii au talent". Orădenii au primit trei de "Da", din partea juriului.

Deşi în viaţa de zi cu zi predau matematică şi geografie sau lucrează în turism, în afara programului de lucru s-au apucat de dans pentru a slăbi şi au învăţat coregrafii provocatoare. Membrii trupei "Dadi Plus", care au ieşit pe scena preselecţiei îmbrăcaţi în gospodine au vârste cuprinse între 36 şi 56 de ani.

Aceştia au dansat şi chiar au făcut şpagatul pe ritmurile unor melodii precum "Ice, ice, baby" sau "Barbra Streisand". Din trupă fac parte Voichiţa Darna, profesoară de geografie şi soţia şefului Serviciului de Intervenţie Rapidă al IPJ Bihor, Adina Stamate (medic stomatolog), Laura Ciordaş (operator calculator), Antonela Ciordaş (şefă recepţie la un hotel), Cătălina Mitraşca (profesoară de matematică), dar şi Gabriel Hamersmidt, fost dansator al trupei M&Q, iar apoi lider al grupelor de dansatori BoomBox.

Mihai Petre a aplaudat îndelung momentul orădenilor. "Aţi fost atât de expresivi şi atât de haioşi. Oricine poate dansa şi se poate simţi bine în ţara asta. Important este să ai talent, cum aveţi voi", a spus Mihai Petre. Andra s-a declarat şi ea impresionată. "Sunteţi o surpriză plăcută", a spus cântăreaţa.

Trupa "Dadi Plus" s-a înfiinţat încă din 2007, sub egida M&Q şi avându-l drept coregraf tot pe Gabriel Hamersmidt. În 2008, formaţia de dans a concurat la Campionatele Mondiale de Hip-Hop, care s-au desfăşurat la Bremen.