Format de curând sub egida Clubului Lions, clubul Leo Black Eagles demarează seria de acţiuni caritabile cu un spectacol de muzică şi dansuri, organizat cu scopul de a strânge fonduri pe care să le doneze Fundaţiei Casa Minunată.

Clubul Leo Black Eagle, format din tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, au pus la cale un evenimentul "Zâmbet de înger", care va avea loc pe 17 decembrie, de la ora 18.30 în sala Casei de Cultură a Municipiului.

"Spectacol va avea un program de muzică variat în cadrul căruia vor cânta Orchestra de Cameră a Liceului de Artă, Ansamblul Lioara, Alexandra Ruge, Florena Sandor, Antonela Gal, elevi ai Şcolii Populare de Artă", a afirmat Oana Pelea, preşedinta Leo Black Eagle. Pe lângă momentele muzicale, publicul va putea să vadă în spectacol şi numerele dansatorilor de la M&Q, Boombox şi Vogue.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru elevi şi 15 lei pentru adulţi. Toţi banii stânşi în cadrul spectacolului vor fi donaţi copiilor cu nevoi speciale de la Casa Minunată, pentru a le asigura o parte din tratament.