Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Lugașu de Jos a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a dat două „lovituri” în aceeași locuință, furând tot ce a prins, de la aparatură electrică și ceasuri, până la îmbrăcăminte și încălțăminte, prejudiciul total fiind de aproape 9.000 de lei. 

Polițiștii îl bănuiesc că, în seara de 3 noiembrie, în intervalul orar 17.30 – 20.14, „ar fi pătruns cu chei potrivite într-o locuință din localitatea Urvind, județul Bihor și ar fi sustras 3 aparate de tuns sau de bărbierit, 3 parfumuri, diverse gablonțuri, și 14 euro, în monede, cauzând un prejudiciu estimat la aproximativ 1.300 de lei”, potrivit unei informări trimise joi de Poliția Bihor. 

Bărbatul s-ar fi întors la locul faptei în seara de 6 noiembrie și, „în intervalul orar 19.00 – 23.35, ar fi pătruns prin efracție în același imobil din localitatea Urvind și ar fi sustras 7 geci, aproximativ 40 de ceasuri de buzunar, de masă sau de mână, diverse bijuterii de tip gablonț, 5 perechi de pantofi sport, lenjerii de pat și alte obiecte de îmbrăcăminte, o mașină de găurit și alte bunuri, cauzând un prejudiciu total estimat la aproximativ 7.500 de lei”. 

Când au percheziționat locuința autorului, polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd au găsit și ridicat „aproximativ 90% din bunurile reclamate sustrase din locuință”. 

Bărbatul din Lugașu de Jos a fost reținut miercuri pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ulterior, procurorii au cerut Judecătoriei Aleșd arestarea făptașului pentru 30 de zile, solicitarea fiind admisă. 

Polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!