La nici o lună după ce o jandarmeriță din București, de la Brigada Specială, a fost prinsă cu droguri în geantă, un jandarm din cadrul aceleiași structuri, a fost prins cu droguri într-un rucsac, în timpul unui control în trafic, efectuat în Huedin, județul Cluj. 

Potrivit presei clujene, este vorba despre un jandarm din acest județ, care venise acasă în concediu. La controlul efectuat de polițiști în mașina sa, aceștia au găsit stupefiante într-un rucsac, precum și un cântar, arată stiridecluj.ro. 

Tânărul jandarm a spus că rucsacul nu-i aparține, ci este al unui prieten. Site-urile de știri din Cluj, precum și România TV arată că există suspiciuni că bărbatul s-ar fi ocupat și cu vânzarea de droguri, nu doar că le consuma.

„În data de 3 decembrie, în jurul orei 22:00, un jandarm aflat în concediu de odihnă, în județul Cluj, a fost oprit în trafic de către un echipaj de Poliție care efectua un control de rutină. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma unui control al mașinii, realizat de echipajul de Poliție, într-un rucsac care se afla în autovehiculul jandarmului au fost găsite substanțe susceptibile a fi interzise la deținere. În acest context, jandarmul a afirmat că rucsacul nu-i aparține și a solicitat, din proprie inițiativă, transportul la spital pentru recoltarea de probe biologice. Menționăm faptul că după finalizarea testelor biologice și în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsuri în consecință, conform prevederilor legale. În acest caz, conform procedurilor, s-a dispus începerea cercetării disciplinare prealabile”, a transmis, pentru monitorulcj.ro, Ana Maria Burchi, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Tânărul în cauză lucrează la Brigada Specială a Jandarmeriei din 2022. Tatăl lui este un fost polițist, iar sora lui este angajată a Primăriei Negreni, după cum notează presa clujeană.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!