Un grav accident rutier s-a petrecut, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 6, pe DN 19, în afara localităţii Roşiori. "Un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în acelaşi judeţ, a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor", a declarat, sâmbătă, pentru BIHOREANUL, subcomisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei bihorene.

În urma impactului, şoferul celei de-a doua maşini, un bărbat de 33 de ani din localitatea bihoreană Mihai Bravu care venea spre Oradea împreună cu fiul său, a decedat.

De asemenea, alte cinci persoane, pasageri în ambele maşini, au fost transportate la Spitalul Judeţean din Oradea, pentru îngrijiri medicale. Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul spitalului, din cele 5 victime, două au suferit fracturi de femur, iar una a şi intrat în operaţie, iar alte trei, printre care şi un adolescent de 15 ani, au suferit traumatisme cranio-cerebrale. Adolescentul internat este fiul bărbatului decedat. Toate victimele au rămas internate în spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul. Traficul în zonă a fost întrerupt peste 2 ore.