Un tânăr bihorean a ajuns sâmbătă la spital, după ce, aflat pe o motocicletă Honda, a încercat o depăşire, dar s-a dezechilibrat şi a căzut.

"În jurul orei 9.34, pe şoseaua Sântandrei, un bărbat de 32 de ani din Sântandrei, în timp ce conducea o motocicletă, la revenirea pe sensul de mers după efectuarea unei depăşiri, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a căzut pe carosabil", a precizat BIHOREANULUI subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

După căzătura tânărului, motocicleta a mai mers cam 20 de metri, a intrat pe contrasens, nimerind în roata unui Golf care venea dinspre Oradea, dar nimeni nu a mai fost rănit. Ca norocul, nici motociclistul nu a suferit răni foarte grave.

Potrivit dr. Beres Zsolt, medic la SMURD, motociclistul a rămas internat la secţia de Ortopedie Spitalului Judeţean, cu luxaţie de umăr drept şi fracturi la membrele inferioare.

Circulaţia în zona producerii accidentului a fost îngreunată mai bine de o oră, cozile de maşini întinzându-se pe mai bine de 2 kilometri.