Un  motociclist în vârstă de 46 de ani, din Marghita, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un grav accident rutier petrecut în județul Alba.

Potrivit Alba24.ro, accidentul s-a produs pe raza localităţii Mărtinie - Şugag, fiind vorba despre o coliziune dintre motocileta bihoreanului şi un autturism.

"La data de 26 iunie 2021, în jurul orei 13, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Marghita, judeţul Bihor, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, pe DN 67C, la km 125, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 68 de ani. În urma accidentului rutier, motociclistul a decedat", a explicat pentru Alba24.ro Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Alba.

Echipajele de urgenţă l-au găsit pe bihorean în stare de inconştienţă.

Pompierii din Sebeş  şi medicii elicopterului SMURD din Târgu Mureş nu au reuşit să îl resusciteze, fiind declarat decesul.

La ora publicării acestei ştiri, cauza accidentului nu este clară, nu se ştie nici cine se face vinovat de producerea lui, poliţiştii fiind la faţa locului pentru cercetări.

Cert este că şoferul autoturismului a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai arătat reprezentanta Poliției Alba.

Traficul a fost blocat în zona accidentului, respectiv pe DN 67 C, la kilometrul 125.

Vezi mai jos imagini de la accident. Foto / VIDEO: ISU Alba