O bună parte din satul Oşorhei a rămas fără curent, miercuri dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut într-una din cele patru insule de calmare a traficului recent amenajate în localitate.

Potrivit agentului principal Ioana Lascău, de la Biroul de presă al Poliţiei Bihor, evenimentul a avut loc la ora 4 dimineaţa.

"Un bărbat de 53 de ani din Remetea, judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la configuraţia drumului în zona insulelor de calmare a traficului", a declarat Lascău pentru BIHOREANUL.

Astfel, maşina condusă de bărbat a sărit peste alveolă şi a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea şoselei, pe sensul opus. În urma impactului, stâlpul de beton s-a rupt şi a căzut peste o maşină parcată în apropiere. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Accidentul a lăsat, însă, fără curent numeroase gospodării din Oşorhei. La ora 10, muncitorii de la Electrica încă lucrau pentru remedierea avariei şi au estimat că furnizarea va fi reluată în cursul zilei de miercuri.

Pentru că muncitorii au de montat un nou stâlp, chiar pe marginea DN1, traficul rutier în zonă este îngreunat.