O nouă victimă din Bihor pe DN 1, în localitatea clujeană Izvorul Crişului. Un bărbat în vârstă de 40 de ani şi-a pierdut viaţa vineri după amiază, într-un accident produs din cauza vitezei.

Potrivit site-ului ziarulclujean.ro, primele cercetări făcute de Poliţia Cluj arată că bihoreanul "pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns cu autoturismul pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar din sens opus".

Impactul a fost devastator. Autoturismul Volkswagen Golf pe care îl conducea bărbatul s-a făcut ţăndări, iar şoferul a suferit răni care i-au provocat decesul pe loc.

BIHOREANUL a aflat că victima se numeşte Olimpiu Cata, este un om de afaceri cunoscut în zona Beiuşului, iar în ultima perioadă se mutase împreună cu familia la Oradea.

Soţia sa este însărcinată şi urmează să nască în curând.

Accidentul vine la nici o săptămână după ce, în aceeaşi localitate, un orădean de 30 de ani a intrat într-o depăşire riscantă, omorând doi oameni, între care şi pe logodnica sa.