Clubul Life, amenajat într-un imobil de pe strada Alexandru Vlahuţă, în spaţiul în care până anul trecut a funcţionat fostul club Traffic, este croit pe gustul tuturor.

Patronii, omul de afaceri Alin Ianc şi cunoscutul cântăreţ de manele Gabriel Ilea, alias Gabi de la Oradea, care deţin şi localul Lion's şi restaurantul Trattoria di Toscana, au creat un nou concept de party, care să fie pe placul tuturor.

"Vineri sunt manele, iar sâmbătă clubbing", explică Alin Ianc, care s-a abţinut să dezvăluie valoarea investiţiei subliniind doar că este vorba despre "un local cu aproximativ 200 de locuri, o înfăţişare aparte, total diferită de ceea ce există".

Alin şi Gabi şi-au propus să transforme Life într-unul din cele mai importante cluburi din Oradea, inaugurarea localului fiind marcată prin trei concerte succesive care au început, joi noaptea, cu cel al lui Adrian Minune.

Vineri noaptea, petrecerea în Life va continua tot cu un cântăreţ de manele, Lucian Sereş, pentru ca sâmbătă atmosfera să fie încinsă de cunoscuta formaţie DJ Project.