Copiii din Oradea şi Bihor sunt aşteptaţi, sâmbătă, 16 mai, la un nou curs gratuit de tenis pe terenurile Clubului Sportiv Voinţa Oradea. Cei care se vor înscrie până la data amintită  sunt aşteptaţi de antrenorii şi instructorii clubului care se vor ocupa de pregătirea acestora.

Copiii vor trebui să aibă asupra lor echipamentul de sport specific orelor de educaţie fizică. Clubul va asigura fiecărui participant la curs câte o rachetă de tenis şi mingile necesare desfăşurării lecţiilor.

"Patru tehnicieni îşi vor oferi serviciile pe bază de voluntariat pentru ca aceşti copii să descopere ce înseamnă un forehand sau un backhand, dar şi să înveţe elemente din şcoala alergării, săriturii sau aruncării", a afirmat directorul CS Voinţa, Mircea Drăgoi.

Cei care vor prezenta calităţi motrice deosebite vor putea continua antrenamentele şi după terminarea cursului, pe baza unei selecţii făcute de către specialiştii clubului.

Înscrierile se pot face la numerele de telefon: 0747031985 (Ioan Temian) sau 0723391348 (Mircea-Teodor Drăgoi).

"Părinţii trebuie să ştie că tenisul ca şi oricare sport nu contribuie doar la pregătirea fizică a copiilor. Practicarea tenisului stimulează încrederea în sine, viteza de reacţie, îmbină disciplina cu libertatea de a improviza, rigoarea tehnică şi imaginaţia. Este un sport al surprizei şi preciziei, dar mai ales al bucuriei de joc. Bucurie mereu împărtăşită şi de campiona noastră, Simona Halep, în interviurile sale", a mai declarat directorul CS Voinţa.