Pentru al şaptelea an consecutiv, cadrele medicale de la Staţionarul III al Spitalului Clinic Judeţean Oradea (Maternitatea) oferă un curs gratuit de tip "Şcoala Mamei", care va reîncepe în 12 septembrie şi va dura nouă săptămâni.

"Cursul se adresează familiei, tăticii sunt invitaţi sa se înscrie alături de mămici, de asemenea şi bunicile sunt aşteptate sa participe", a anunţat, printr-un comunicat, conducerea Spitalului Judeţean.

Obiectivele cursurilor "Şcoala Mamei" sunt de a educa femeile gravide şi familiile acestora în aşteptarea celui mai important eveniment din vieţile lor, naşterea unui copil, pregătirea fizică şi psihică a gravidei pentru naştere, lehuzie si creşterea copilului, dirijarea condiţiilor de igienă generală, igiena muncii şi igiena alimentaţiei în perioada sarcinii, conştientizarea importanţei familiei şi identificarea nevoilor de îndrumare şi educare în rândul viitoarelor mame şi a familiilor.

Sezonul de toamnă al Şcolii Mamei are o durată de nouă săptămâni, cursurile urmând să se desfăşoare în fiecare zi de joi, de la ora 17, la ambulatoriul Maternităţii.

Întrucât locurile sunt limitate, înscrierea şi programarea la curs se pot face telefonic, la numărul 0259414631, interior 553, între orele 10.00 - 15.00, pe site-ul scoalamamei-oradea.ro sau direct la ambulatoriul Maternităţii.