O nouă confruntare care îi va pune la grea încercare pe handbaliştii orădeni, aflaţi la doar a doilea meci în primul eşalon. După eşecul suferit sâmbătă în faţa sucevenilor de la Bucovina, miercuri, de la ora 18, adversara CSM Oradea va fi Lignitul Pandurii Târgu Jiu, o echipă cotată valoric printre primele şase din campionat, oaspeţii reuşind în prima etapă să învingă pe Steaua Bucureşti.

"Ne aşteaptă un meci dificil, speranţa mea fiind legată de o evoluţie ma bună a tinerilor mei jucători faţă de cea de sâmbătă. Din păcate nu dispunem de fonduri care să ne permită achiziţionarea de jucători cu experienţă care să ridice cota valorică a echipei", a declarat antrenorul orădenilor, Sebi Tudor.

Cum obiectivul echipei este manţinerea în primul eşalon, pentru CSM Oradea confruntările decisive vor urma începând din etapa a patra. "Meciurile pe care le dipune echipe până atunci pot fi de bun augur, chiar dacă le vom pierde. Vom câştiga cu siguranţă în omogenitate şi sper că vom acumula şi primele victorii", a afirmat Sebi Tudor.