După egalul de sâmbăta trecută de la Severin, obţinut în faţa formaţiei FC Universitatea Craiova, echipa orădeană de fotbal FC Bihor se întoarce în faţa propriilor suporteri şi sâmbătă, 15 martie, cu începere de la ora 11, la Stadionul "Iuliu Bodola", va primi replica formaţiei reşiţene Metalul, în cadrul etapei cu numărul 17 din Seria a II-a a Ligii a II-a.

"Întâlnim pentru a treia oară la rând o echipă care îşi doreşte play-off-ul, care este în momentul de faţă în play-off. Nu ne aşteaptă un meci uşor, e o echipă care vine aici cu gândul la victorie, după punct sau puncte, dar sperăm să fim inspiraţi, să fim concentraţi şi să reuşim să scoatem maximul din acest joc. (...) Important e ca echipa să acumuleze puncte pentru că avem nevoie de aşa ceva", a declarat antrenorul principal al echipei orădene, Alexandru Pelici, joi, într-o conferinţă de presă.

În primele două etape din acest mini retur, FC Bihor a câştigat jocul de pe teren propriu cu Gloria Bistriţa, cu scorul de 1-0, şi a remizat apoi cu 0-0, la Severin, cu echipa Craiovei patronată de Adrian Mititelu, în timp ce Metalul Reşiţa a remizat, scor 0-0, la Motru şi a învins apoi, pe teren propriu, cu 2-0, FC Olt.

În clasament, FC Bihor ocupă locul 10, cu 17 puncte, iar Metalul Reşiţa se situează pe poziţia a 5-a, CU 24 de puncte.

De precizat că antrenorii celor două formaţii, Alexandru Pelici, de la FC Bihor, şi Marian Pană, de la Metalul, au activat nu cu foarte mult timp în urmă la echipele adverse, astfel că ei îşi cunosc foarte bine adversarul.

"Reşiţa, între timp a pierdut câţiva jucători sau au plecat de la echipă. Sunt câţiva jucători care în momentul când ne-am mutat la Reşiţa, au venit cu noi de la Vâlcea, dar între timp au plecat de la echipă, aşa că nu putem spune că e aceeaşi echipă pe care eu am lăsat-o la Reşiţa. Până la urmă, nu e un duel Pelici contra Pană, ci FC Bihor - Metalul Reşiţa şi sperăm ca noi să reuşim să scoatem maximum din această partidă", a spus Pelici.

Dacă, din cauza suspendărilor, la FC Bihor nu vor putea evolua sâmbătă R. Lukacs şi A. Achim, vor reveni, în schimb, tot după suspendare, Dorin Mihuţ şi Alexandru Sorian, fotbalişti care la Drobeta Turnu Severin nu au jucat.

"După primele două jocuri, eu zic că suntem în creştere. Am arătat altă echipă faţă de tur. Din punctul meu de vedere, meciul cu Reşiţa va fi un meci greu. Pulsul din vestiar eu zic că este foarte bun la ora actuală, simt băieţii montaţi", a spus, la rândul său, fundaşul Dorin Mihuţ.

De altfel, Mihuţ a făcut un apel către publicul spectator să vină în număr cât mai mare la acest joc important de sâmbătă şi chiar s-a încumetat să exprime un pronostic, estimând că FC Bihor se va impune cu 1-0.

Este foarte probabil ca în primul 11 în meciul de sâmbătă să apară la FC Bihor acum Răzvan Lupu şi Adrian Hadăr, care îi vor înlocui pe Achim şi R. Lukacs, suspendaţi.

Preţul de intrare pe stadion pentru acest meci este ca şi până acum, de 10 lei. Femeile, vor intra gratuit, copiii şi liceenii vor intra doar pe bază de carnet de elev, iar pensionarii - pe bază de cupon de pensie.