Cel mai nou magazin pentru "fashioniste" s-a deschis miercuri seară, la Oradea Shopping City. Patronat de două orădence, Lăcrimiora Doseanu şi Mihaela Uivărăşanu, Glow aduce în oraşul de pe Criş ţinute create de designeri de la Hollywood.

Lansarea a fost cu ştaif. Peste 100 de persoane au participat, la OSC, la o prezentare de modă cu ţinute fabuloase. Gazda evenimentului a fost Mihaela Bar, iar în "public" a putut fi văzută inclusiv Gilda Tatu, supranumită Pamela Anderson de România.

"Glow este primul magazin ce oferă în exclusivitate branduri de la Hollywood, cu preponderenţă ţinute semnate de designerii selectaţi de vedetele internaţionale pentru apariţii pe covorul roşu. În exclusivitate la Oradea puteţi găsi branduri precum: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, BCBG, GUESS, Michael Kors, David Meister, şi multe alte nume sonore în industria internaţională a modei. Rihanna, Kyle Minogue, Beyonce, Charlize Theron sunt doar câteva dintre vedetele ce şi-a facut remarcată prezenţa pe covorul roşu cu ţinute ce sunt, începând din 12 martie, şi la dispoziţia orădencelor", au transmis organizatorii.

Din noul magazin, iubitoarele de modă pot alege atât ţinutele office, cât şi de seară. Iar, dacă nu vor să le cumpere, rochiile de seară chiar se pot închiria.

Echipa Glow oferă consultanţă vestimentară fiecarei cliente. Specialiştii pot da sfaturi în alegerea ţinutei în funcţie de conformaţie, tipul de eveniment şi personalitate.