ERA Shopping Park Oradea a anunţat că a închiriat un spaţiu de 722 mp lanţului israelian de magazine de modă Fox. Unitatea va fi dotată cu un spaţiu special de joacă pentru copii şi se va deschide în toamna anului 2011 în ERA Mall. Investiţia Fox în noul magazin va fi de 300.000 de euro.

"Mă bucur că pot să urez bun venit în ERA Park Oradea unui brand de modă internaţional atât de cunoscut. Fox este un plus important pentru ERA Mall, fiind un pas important în transformarea acestuia în cel mai mare centru de shopping şi distracţie din Oradea", a spus Andreea Stoinescu, responsabilul cu închirierea spaţiilor de la ERA Park Oradea.

Îmbrăcăminte pentru toate vârstele

Noul magazin le va oferi orădenilor o gamă largă de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi, femei, copii şi bebeluşi.

"Fox va aduce la Oradea primul concept de magazin cu spaţiu de joacă pentru copii integrat. Acesta va ave peste 80 de mp, va fi dotat cu maşinuţe şi alte jucării, unde cei mici se vor putea juca în timp ce părinţii lor vor face cumpărături", se arată într-un comunicat al ERA Shopping Park Oradea.

Florin Miheţ, managerul general al Fox România susţine că firma pe care o reprezintă a ales Oradea pentru că este un centru economic şi cultural important în ţară. "Investiţia de la ERA Shopping Park Oradea este un pas important în planul nostru de expansiune pentru 2011. Sunt convins că noul magazin va fi un real succes, oferindu-le orădenilor haine de calitate, cu preţuri accesibile, din toate cele 4 branduri ale companiei: Fox, Fox Men, Fox Kids, Fox Baby", a afirmat managerul.

Fondat în 1942, Fox a are peste 250 de puncte de vânzare în întreaga lume. Operatorul israelian a intrat pe piaţa din România în 2007 şi a avut o rată de expansiune constantă.

Noul magazin Fox din ERA Shopping Park Oradea este al 41-lea în România şi este condus de proprietarii brandurilor Levi's, Eponge şi House of Art.