Începând de joi, 12 august, un nou magazin Sinsay în suprafaţă de 1000 mp îşi va aştepta clienţii la etajul 1 al centrului comercial.

SINSAY - Articole în tendinţe la preţuri accesibile

În esenţă, Sinsay a fost gândit ca un brand dedicat adolescentelor care urmăresc ultimele tendinţe şi care nu ezită să le adapteze stilului lor. Brandul oferă tinerelor posibilitatea de a se juca cu moda, de a mixa stiluri, astfel încât să-şi pună în valoare pesonalitatea.

În 2019, Sinsay a lansat colecţia Fox & Bunny dedicată copiilor (Baby 0-2 ani şi Kids 2-10 ani), colecţia pentru bărbaţi şi articole pentru casă.

Ceea ce diferenţiază Sinsay de alte branduri este preţul foarte avantajos al articolelor, permiţând astfel clienţilor săi ca sezon după sezon să fie la curent cu tendinţele.

Numeroase articole din colecţiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o  pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie şi resurse utilizate în timpul realizării articolelor.

Noutăţi şi în luna septembrie

Un salon cu servicii diverse de remodelare corporală, epilare definitivă şi aparate de bronzare de ultimă generaţie se află în amenajare la etajul 3 al centrului comercial, completând perfect nivelul dedicat sportului, sănătăţii si înfrumuseţării.

De 3 ani pe piaţa serviciilor de beauty din Oradea, Tabu Beauty Studio devine DermaClinique şi se mută în noua locaţie din inima oraşului. Pe lângă serviciile de remodelare corporală, epilare definitivă şi cosmetică, oferă şi servicii noi: bronzare şi masaj anticelulitic. Echipamentele salonului sunt de ultimă generaţie, iar personalul, calificat şi foarte dedicat.

Salonul îşi va deschide porţile pentru clienţi la începutul lunii septembrie.

(advertorial)