Iubitorii sporturilor de iarnă vor avea, din ziua de ajun de Crăciun, un nou loc de distracţie, în vârf de munte. În Arieşeni se deschide un patinoar, Scorbura Moţului, care va fi practicabil încă din ajun de Crăciun.

"Patinoarul este situat la km 3 pe şoseaua Vârtop – Arieşeni şi va fi deschis publicului începând cu 24 decembrie ora 14.30 pentru a oferi turiştilor care îşi petrec Crăciunul în Arieşeni un gust al iernii", arată un comunicat transmis de coordonatoarea proiectului, Raluca David.

Lansarea oficială a patinoarului va avea loc în a doua zi de Crăciun, sâmbătă, 26 decembrie, când se va organiza o petrecere cu acces gratuit.

"De la ora 15:00 copiii se vor distra pe patinoar cu un personaj de animaţie specific iernii, în timp ce părinţii şi alţi oaspeţi vor ciocni un pahar de pălincă sau vin fiert din partea Scorburei. Pentru cei pofticioşi se vor oferi şi snack-uri. După lăsarea serii, la ora 18:00 vom continua cu un foc de tabără şi cântece live la chitară cântate de David Molnar, un iubitor al Munţilor Apuseni. Mai târziu, seara va continua cu discotecă pe patinoar", mai arată comunicatul.

Programul patinoarului pentru restul iernii va fi între orele 17:00 – 20:00 în timpul săptămânii şi între orele 10-15 şi 17-22 în weekend şi de sărbători.

Detalii şi rezervări la telefon 0743 938 869, website www.scorburamotului.ro şi Facebook Scorbura Motului.