Mai multe loturi de iaurt natur Pilos, comercializat de Lidl inclusiv în Bihor, au fost retrase din magazine, pentru că ar fi contaminate cu bucăţi de plastic.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul Autorității Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), alerta alimentară a fost emisă după ce producătorul Friesland Campina a decis să recheme două loturi (10B42B5-10; 10B429N-10) din produsul "Pilos Iaurt natur 3.5% grasime, 1kg" cu termenul de valabilitate 15.12.2022 şi un lot (10B3FH8-10) din produsul "Pilos Iaurt natur 1.5% grasime, 1kg", cu termen de expirare 12.12.2022.

Motivul este "suspiciunea de contaminare cu corp străin - masă plastică de 0.2 - 0.5 mm", se mai arată în informare.

Produsul "a fost distribuit în toată reţeaua de magazine Lidl", inclusiv în cele din Bihor, după cum arată ANSVSA.


(Sursa foto: Lidl.ro)

Pe lista publicată de ANSVSA se află magazinele Lidl din Oradea, de pe străzile Fabricilor, Tudor Vladimirescu, Nufărului, Calea Aradului, Ogorului, Calea Borşului, din Marghita de pe strada Ion Luca Caragiale şi din Salonta de pe strada Regele Ferdinand.

Cei care au cumpărat cele două tipuri de produse sunt sfătuiți să nu le consume. Ei le pot returna în orice magazine Lidl, fără prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii pot afla mai multe detalii sunând la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

Atât producătorul cât şi comerciantul și-au cerut scuze pentru neplăceri.

Lista completă a magazinelor în care a fost comercializat acest produs: 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!