Technomed Group invită orădenii să afle detalii utile pentru sănătatea lor direct din noul centru drive-thru / walk-in inaugurat pe data de 1 iulie, pe Strada Ogorului 171, în complexul Auchan Oradea.

Personalul amabil și specializat din cadrul Technomed Group este disponibil pe tot parcursul săptămânii, de luni până vineri între orele 08:00-17:00, iar sâmbătă şi duminică de la ora 08:00 la ora 18:00 pentru toate tipurile de analize, persoanele putând beneficia de analize gratuite de prevenţie decontate prin CAS, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Technomed Group pune la dispoziţia pacienților o gamă largă de analize, peste 2.000, o mare parte fiind decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, atât pentru persoanele care aleg să îşi facă analizele periodic, cât şi pentru persoanele cu boli cronice. Analizele medicale gratuite, decontate de CAS în cadrul monitorizării, sunt efectuate fără plafon în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, raportat la cele 7 categorii (monitoare) specifice patologiei pacienţilor.

Pacienţii nu au nevoie de programare, ci doar de biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Laboratorul Technomed Group dispune de aparatură de ultimă generaţie cu ajutorul căreia echipa medicală atent selecționată poate oferi cele mai precise rezultate şi poate ajuta la prevenirea și îmbunătăţirea sănătaţii pacienţilor.

Persoanele care doresc să stie în ce măsură a reușit organismul lor să producă anticorpi împotriva COVID-19, fie ca urmare a trecerii prin boală, fie ca urmare a vaccinării, pot afla răspunsul apelând la Technomed Group, unde li se oferă posibilitatea de a alege intre mai multe tipuri de investigatii privind anticorpii post-Covid: IgG, IgM si IgG cu rezultate în intervalul 12 - 24 ore.

Testarea anti-COVID este cum nu se poate mai simplă, beneficiind de rezultate în 30 minute la testul rapid antigen Sars Cov 2 și de rezultate în maximum 12 ore pentru testul RT-PCR. Technomed Group este acreditat pentru actualizarea directă în baza de date EU Digital Covid, astfel persoanele care au nevoie de Certificat Verde pentru ieşirea din ţară pot beneficia de acesta din momentul introducerii rezultatelor în platformă.

Pentru alte informaţii sunt puse la dispoziție nr. de telefon 0725.226.641, site-ul companiei https://technomedgroup.com, precum și informații actualizate și utile pe pagina de facebook Technomed Group.

Technomed Group este o societate responsabilă şi asumată, fiind prezentă în comunitatea bihoreană de mai bine de un an de zile, implicându-se activ şi sprijinind mai multe proiecte de voluntariat precum Laboratoare Rurale, Plantăm Speranţă, Pact pentru Mediu, iar asta pentru că ne pasă de sănătatea, educaţia, dar şi de mediul în care ne dezvoltăm.

(advertorial)