Deputatul PNL Marin Anton îl acuză pe preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, că l-a lovit, sâmbătă seara, la o nuntă în Giurgiu. Deputatul a depus plângere la Poliţie împotriva lui Bădălău, nr. 2 în PSD, şi apoi s-a dus să-şi obţină un certificat medico-legal care să ateste agresiunea.

Digi24.ro scrie că poliţiştii din Giurgiu au înregistrat plângerea deputatului şi au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Potrivit aceleiaşi surse, însă, Poliţia spune că, fiindcă este vorba de o altercaţie între politicieni, cazul ar fi de competenţa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie.

Deputatul Marin Anton a intrat în direct la Digi24 şi a povestit că, fără să-l provoace, preşedintele executiv al PSD i-a tras un pumn. PNL-istul crede că Bădălău era înfuriat de faptul că l-a criticat în trecut.

Săptămâna trecută, într-un studio de televiziune, sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a agresat pe senatorul USR Mihai Goţiu. Acesta din urmă a depus plângere penală, după ce a obţinut şi un certificat medico-legal.