În penultima etapă a sezonului regulat din Seria Vestică a campionatului Diviziei A2 la volei masculin, formaţia orădeană LPS Bihorul s-a impus sâmbătă, la Cluj Napoca, pe terenul formaţiei locale UMF, cu scorul de 3-0.

Elevii antrenorului Rodian Achimescu au încheiat conturile cu partenera de întrecere în 70 de minute de joc, după ce s-au impus pe seturi cu scorurile de 25-21, 25-18 şi 26-24.

În pofida faptului că a avut 2 jucători în convalescenţă, pe Achimescu şi Drinceanu, formaţia orădeană a prestat unul dintre cele mai bune jocuri din actuala ediţie de campionat.

"A fost cel mai bun joc pe care l-am prestat. Am reuşit să-i menţin psihic pe băieţi după victoria frumoasă de sâmbăta trecută, iar cu excepţia unei sincope din setul 3, când am condus cu 13-7, fiind egalaţi apoi la 13, nu am avut probleme. Băieţii s-au descurcat exemplar şi de aceea ţin să îi felicit", a declarat tehnicianul Rodian Achimescu pentru BIHOREANUL.

În jocul de la Cluj, formaţia orădeană i-a avut în teren pe: Achimescu, Drăgan, Lelea, Lung, Tebieş, Abrudan şi Fărcanea. A mai intrat Drinceanu, iar rezerve neutilizate au fost Buda şi Nan.

Prin această victorie, fomaţia orădeană se menţine pe prima poziţie a clasamentului, la 2 puncte avans faţă de principalele urmăritoare, Felix Şimleul Silvaniei şi UMF Cluj, şi nu mai are emoţii în ceea ce priveşte ocuparea primului loc la sfârşitul sezonului regulat.

În următorul joc, care va fi de altfel şi ultimul din sezon, orădenii vor întâlni sâmbăta viitoare formaţia CNE Dej, într-un joc programat la sala LPS Bihorul.