Dat fiind că edițiile anterioare au fost un real succes, centrul comercial ERA Park Oradea va găzdui duminică, 9 iulie, o nouă ediție a târgului caritabil dedicat animalelor fără stăpân, și toată lumea este invitată să treacă pe la standuri!

Vor fi scoase la vânzare haine, jucării, bijuterii, cărți, accesorii pentru animale, decorațiuni, produse cosmetice și multe alte lucruri interesante, toate în cea mai bună stare, iar banii strânși urmează să fie folosiți pentru tratamentele și hrana câinilor și pisicilor din adăposturi.

„Vrei să faci o faptă bună? Să întinzi o mână de ajutor unor suflete nevinovate? Atunci trebuie să ajungi duminică 9 iulie, sub cupola ERA Park, la evenimentul caritabil Târgul Blănoșilor. Banii adunați din vânzarea obiectelor expuse, cât și cei proveniți din donațiile înregistrate la târg, vor merge către îngrijirea animalelor salvate de pe străzi care se află în grija asociațiilor din județul Bihor!”, au transmis reprezentanții ERA Park Oradea.

Târgul va fi deschis duminică, 9 iulie, între orele 11 și 18, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului nr. 62.

Evenimentul este organizat de voluntarii din comunitatea reunită pe Facebook în grupul „Bazarul blănoșilor”, dedicat sprijinului pentru necuvântătoarele abandonate, în parteneriat cu centrul comercial ERA Park Oradea.

“Mulțumim numărului mare clienți care ne-au vizitat, au cumpărat și au donat la edițiile anterioare! Cu sprijinul vostru am reușit să facem fericiți o mulțime de blănoși și să mai ușurăm din povară asociațiilor care îngrijesc sute de animale ale străzii! Sperăm ca și de această dată să avem o ediție la fel de reușită!”, au declarat voluntarii asociațiilor pentru protecția animalelor.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!