Weekendul acesta ERA organizează din nou Târgul de produse şi obiceiuri tradiţionale unde îşi aşteaptă clienţii cu bunătăţi bihorene, dar şi cu un spectacol al Ansamblului Folcloric Crişul, surprize şi premii.

Astfel, de vineri şi până duminică parcarea centrului comercial va găzdui producători locali cu tarabele pline cu produse naturale de cele mai multe feluri: miere de albine, propolis şi polen, o paletă largă de brânzeturi proaspete, gemuri, compoturi, cârnaţi, murături, zacuscă, vin, pălincă, vinars, toate fiind produse în mod tradiţional, în gospodăriile bihorene. Sâmbătă, atmosfera va fi completată de Ansamblul Crişul, cu cântece şi jocuri autentice.

Iar pentru că ERA vrea să-i încurajeze pe cei care respectă zicala "Cine se trezeşte de dimineaţă departe ajunge", îi premiază zilnic, de-a lungul întregului weekend, pe primii 100 de participanţi cu câte un cozonac cald şi delicios. Mai mult decât atât, cramele UR vor pune la bătaie săptămânal 10 litri de vin pe care-i oferă la tombolă norocosului care îşi va depune în urnă talonul primit la cumpărăturile efectuate în orice magazin ERA.

Târgul de produse şi obiceiuri tradiţionale se află la a doua ediţie, iar datorită succesului de până acum, acesta va căpăta un caracter semipermanent, fiind organizat o dată la două săptămâni "pentru a oferi tuturor orădenilor posibilitatea de a găsi produse proaspete şi naturale şi de a se distra autentic româneşte", după cum precizează organizatorii într-un comunicat de presă.