Primăria Sântandrei a anunțat, sâmbătă, finalizarea unui nou teren de sport, care poate fi folosit gratuit de cetățenii comunei.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că a fost finalizat terenul de sport de pe str. Adevărului din Sântandrei, realizat cu bani de la bugetul local”, se arată pe pagina de Facebook a primăriei, fără să se precizeze, însă, valoarea lucrărilor.

Cert este că, potrivit mesajului, accesul este permis tuturor celor care vor să-l folosească, în mod gratuit.

Conform edililor, noul teren este acoperit cu tartan, are 32 metri lungime și 16 metri lățime și este deschis tuturor celor care vor să-l folosească pentru sporturi diverse, precum fotbal, baschet, handbal, tenis cu piciorul, dar nu numai.

„Vă rugăm doar să dați dovadă de responsabililitate și să păstrați curățenia pe teren. De asemenea, trebuie să folosiți încălțăminte adecvată, fără crampoane”, au mai precizat reprezentanții instituției.

Terenul va putea fi folosit și pe timp de noapte, având în vedre că, „în perioada imediat următoare”, va fi racordat și la instalația de iluminat.

Noul teren de sport se află în proximitatea str. Estului, Făcliei, Avântului, Soarelui, Viorelelor, Ogorului, Magnoliei, Garofiței, Transilvaniei, Moldovei și Dobrogei din localitate.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!