Crăciunul este tot mai aproape, astfel că şi acest sfârşit de săptămână este unul plin la ERA Park, în special pentru cei mici.

Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente a centrului comercial, copiii sunt aşteptaţi la piesa de teatru de păpuşi "Scufiţa Roşie". Cea mai cunoscută poveste a lumii va fi prezentată într-un spectacol adaptat zilelor noastre, susţinut de Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria.

Tot sâmbătă, între orele 17 şi 19, cei mici sunt invitaţi la un nou Atelier BombonERA şi Prietenii, intitulat "Împodobeşte, copile, bradul", menit să îi înveţe pe copii să îşi croiască propriile vise pe care să şi le transpună pe hârtie. Atelierul se va desfăşura în zona Galeriei Comerciale, în parteneriat cu "2 Mâini Dibace", iar în cadrul acestuia copiii îşi vor pune la încercare imaginaţa şi îndemânarea, pentru a realiza ornamente precum steluţe, brăduţi sau globuri pentru decorarea bradului de Crăciun.

În paralel, în aceeaşi zonă şi în acelaşi interval de timp, cei mici sunt invitaţi la o nouă întâlnire cu Moş Crăciun, căruia îi pot scrie scrisori şi cu care se pot fotografia într-un decor de poveste.

Intrarea este liberă la toate aceste evenimente.