ERA Shopping Park anunţă un nou sfârşit de săptămână plin pentru orădeni, cu târg de cărţi, pentru cei mari, dar şi muzică şi distracţie, în special pentru copii. În timp ce adulţii se vor putea delecta la Bookland, cei mici vor putea urmări, gratis, "Motanul încălţat" şi "Frumoasa şi Bestia".

Caravana Bookland e deschisă până în 17 martie, zilnic între orele 8 şi 22, cu apariţii noi în materie de lectură, cinematografie şi muzică, iar anul acesta le propune cititorilor aproximativ 6.000 de titluri de carte, de la 100 de edituri.

Weekendul va fi cel puţin interesant şi pentru copii, deoarece Bombonera, mascota oficială a Era Shopping Park, organizează sâmbătă între orele 17 şi 19, o serie de activiăţi cu tema "Vestitorii primăverii". "În ateliere pline de magie ale Bombonerei, pomii primăverii vor înflori sub bagheta Bombonerei, mamele vor primi brăţări şi trandafiri din hârtie împletiţi de cei mici. Tot în atelierele de creaţie, prichindeii vor învăţa să realizeze teme florale din popcorn, iar la final, copiii vor fi invitaţi la dansul bomboanelor vesele", arată un comunicat al ERA.

În plus, în acest sfârşit de săptămână, în sala de spectacole a complexului comercial, cei mici vor putea viziona şi deja tradiţionalele filme de animaţie pentru ei: sâmbătă, de la ora 11 - "Motanul Încălţat", iar duminică, de la aceeaşi oră, "Frumoasa şi Bestia".