Șoferul unui autoturism a murit joi dimineață în urma unui grav accident produs în Capitală. Mașina lui s-a făcut praf, după ce a intrat pe calea de rulare a unui tramvai. Testul antidrog a ieșit pozitiv în cazul vatmanului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20, în Sectorul 5, după ce șoferul autoturismului ar fi virat brusc stânga peste linia de tramvai, lovindu-se astfel cu tramvaiul, care avea același sens de deplasare.

Șoferul a rămas încarcerat în urma impactului și a murit pe loc.

„Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție. În urma accidentului de circulație, conducătorul autovehiculului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a precizat Poliția Capitalei, conform Adevărul.ro.

Vatmanul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Aparatul DrugTest, însă, a ieșit pozitiv, indicând posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Dacă bărbatul a consumat sau nu substanțe interzise o vor arăta analizele efectuate de Institutul Național de Medicină Legală, unde vatmanul a fost dus pentru recoltarea de probe biologice.

Circulația tramvaielor a fost întreruptă o vreme, iar traficul deviat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!