Un orădean în vârstă de 48 de ani a ajuns, marţi seară, la spital, după ce a fost acroşat de un tramvai care circula dinspre Gară spre Stadionul Municipal, chiar la trecerea de pietoni de după intersecţia cu strada Berzei.

Deocamdată, Poliţia Rutieră şi echipaje de Criminalişti fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate circumstanţele accidentului, circulaţia în zonă fiind temporar oprită. Se pare că bărbatul a fost lovit de lateralul tramvaiului, existând posibilitatea ca acesta să se fi dezechilibrat şi să fi căzut spre acesta.

"Vagonul 9 circula pe linia 3 Roşu, din direcţia Gară spre strada Berzei. Din câte am aflat, la trecerea de pietoni tramvaiul a accidentat un bărbat în vârstă de 40-45 de ani. Deocamdată Poliţia ia măsurători şi face cercetări la faţa locului. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le aflăm şi noi", a declarat pentru BIHOREANUL Viorel Mircea Pop, directorul tehnic al OTL.

Sursele BIHOREANULUI spun că, în urma testelor cu etilotestul, s-a dovedit că nici vatmanul şi nici pietonul nu consumaseră alcool. Bărbatul acroşat de tramvai nu a suferit leziuni serioase, ci s-a ales doar cu escoriaţii, el fiind însă transportat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD la spital pentru analize detaliate.

UPDATE:

Potrivit comisarului de Poliţie Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, la intersecţia Pieţei Bucureşti cu strada Berzei, vatmanul tramvaiului 3R "nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat în vârstă de 48 de ani din Oradea care se angajase în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni şi l-a acroşat".

Poliţiştii rutieri vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.