Un orădean a cumpărat, de la magazinul Nova Euro din strada Războieni, o cutie de prăjituri Stefania, produse de Horvathedesseg, descoperind apoi că acestea erau acoperite de mucegai. Totuşi, prăjiturile, cu vişine şi cognac, care au costat aproape 10 lei, au termen de valabilitate până pe 24 mai 2014.

Orădeanul, care a transmis imaginile inclusiv pe adresa de mail a BIHOREANULUI, a seziat situaţia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor, care analizează situaţia, dar nu a luat încă o decizie.

"Produsul era încă în termenul de valabilitate, dar era mucegăit. Ne-am deplasat la magazin şi am retras de la comercializare cele două cutii de prăjituri de acest tip. Am chemat la sediul nostru reprezentanţii celor care produc acest tip de prăjituri", a declarat pentru BIHOREANUL, Giani Bura, comisarul-şef adjunct al CJPC Bihor.

După ce va stabili dacă mucegaiul a apărut din cauza producătorului sau din cauza condiţiilor de distribuţie, CJPC Bihor va dispune sancţiuni în acest caz.