Faimoasa cântăreaţă Jennifer Lopez a fost fotografiată recent plimbându-se pe plaja din staţiunea exclusivistă Saint-Tropez alături de un român. BIHOREANUL a descoperit că este vorba chiar de un orădean şi i-a aflat povestea. 

Bărbatul care a apărut în fotografiile publicate de mai multe tabloide internaţionale este Eduard Orac, un orădean care a ajuns "îngerul de pază" al celebrităţilor care ajung pe faimoasa plajă Nikki Beach din la fel de celebra staţiune de lux Saint Tropez (Franţa). Cu alte cuvinte, orădeanul este şeful securităţii pe Nikki Beach. 

Recent, el şi echipa lui i-au păzit pe Jennifer Lopez şi logodnicul acesteia, fostul jucător de basebal Alex Rodriguez. Aceştia s-au aflat în Saint Tropez la mega-petrecerea aniversară organizată de faimosul baschetbalist Magic Johnson care a împlinit 60 de ani. 

În imaginile surprinse de paparazzi, Eduard Orac o apără de aproape pe Jennifer Lopez, aceasta fiind o apariţie de senzaţie pe plajă. La 50 de ani, starul latino a impresionat cu un top scurt, arătându-şi abdomenul şi o fustă de plajă crăpată.  

Cel care s-a asigurat că J. Lo nu va fi deranjată are o poveste interesantă. Eduard Orac a studiat bio-chimia la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, iar apoi a absolvit Facultatea de Medicină, specializarea Farmacie, la Oradea. 

Ulterior, însă, orădeanul a decis să-şi schimbe radical domeniul de activitate. "Am căutat să fug de o viaţă monotonă", s-a confesat bărbatul BIHOREANULUI

Drept urmare, între 2002 şi 2007 el a luptat în Legiunea Străină, o trupă de elită a Armatei Franceze, care execută misiuni periculoase. "Am obţinut cetăţenie franceză, iar după 2007 am început în domeniul securităţii", spune Eduard. În paralel, a fost şi luptător de Mixed Martial Arts (MMA), având câteva meciuri serioase în spate. 

Ca om de securitate, Eduard Orac a lucrat şi cu alte vedete. Între acestea se numără fosta solistă a formaţiei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, cântăreţul Akon, precum şi de fostul campion mondial la categoria grea, boxerul Vladimir Klitschko. 

În ceea ce priveşte viaţa ca manager de securitate la Nikki Beach, o zonă plină cu celebrităţi şi oameni bogaţi, Eduard spune că trebuie să fie mereu vigilent. "Încercăm să anticipăm problemele. De exemplu în 2016, când au fost atentate în Franţa, eram în alertă roşie. Atunci suntem şi mai vigilenţi şi avem un sistem aparte. În rest, all good", spune orădeanul. Adică, toate bune!