Un orădean în vârstă de 80 de ani a plecat, joi, din Spitalul Judeţean din Oradea şi de atunci nu se mai ştie nimic despre el. Familia a făcut apeluri pe reţelele de socializare şi a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie. Bărbatul este căutat de poliţişti şi de familie, iar bihorenii care îl văd sunt rugaţi să sune imediat la 112. 

"Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au fost sesizaţi la 3 iunie a.c., de familia unui bărbat de 80 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor – TRIFAN DUMITRU -  că acesta a plecat voluntar de la o unitate spitalicească din Oradea unde s-ar fi prezentat pentru efectuarea unor analize, în cursul zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 14.00 şi nu a mai revenit", se arată într-o informare transmisă, vineri, după prânz, presei de către IPJ Bihor. 

SEMNALMENTE: înălţime 1,70 m, greutate aproximativă 80 de kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt.

ÎMBRĂCĂMINTE: Bluză neagră, pantaloni negri, din stofă, pantofi crem.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", se arată în apelul poliţiştilor.