Un orădean care locuieşte pe strada Primăriei a găsit o metodă inedită de protest. "După ce mi-am curăţat de zăpadă locul de parcare din faţa casei, Primăria a venit şi mi-a pus aici un morman de zăpadă adunată din parcarea Primăriei", a povestit bărbatul, a cărui locuinţă e chiar vizavi de intrarea în parcarea interioară a Primăriei.

Drept urmare, orădeanul, care nu a vrut să-şi dezvăluie numele, a decis să pună în mormanul de omăt mai multe mesaje: unul prin care anunţă că vinde zăpada pentru preţul de 5 lei kilogramul, iar un altul prin care cere un abonament de parcare pentru zăpada care "staţionează" în faţa casei lui.

"Eu plătesc lunar un abonament de parcare, ca să pot să-mi las maşina în faţa casei. Săptămâna aceasta nicăieri pe strada Primăriei n-am putut parca", spune bărbatul.

"Super ofertă pentru firmele de curăţenie care şi-au luat banii cu sacii pentru contractele de deszăpezire din Oradea. Oferta este valabilă şi pentru funcţionarii publici", a mai scris el, alături de preţul zăpezii pe care o vinde.

De asemenea, orădeanul a pus pe mormanul de zăpadă şi mai multe tichete de parcare. "Să nu vină Poliţia Locală să-l amendeze...", a explicat el.