Asociaţia Naţională a Surzilor din România, prin filiala Oradea, a organizat, în perioada 27-29 septembrie, Campionatul Naţional de Pescuit, ca o formă de integrare a surzilor în societate şi de egalizare a şanselor.

Potrivit unor informări din partea organizatorilor, la concurs au participat 65 de pescari, din 18 filiale ale surzilor din: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brăila, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Slatina, Timişoara, Târgu Mureş, Zalău şi Oradea.

Concursul s-a desfăşurat la Han Camelot - Husasău de Criş, iar arbitrajul a fost asigurat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Bihor, în două manşe. Primii 6 clasaţi la clasamentul individual au primit cupe, medalii, diplome şi produse.

Locul I a fost ocupat de Eugen Fulop (Oradea), al doilea de Dan Grigore (Timişoara), al treilea de Adrian Barbu (Satu Mare), locul IV, de Cornel Anghel (Piteşti), locul V, de Constantin Secară (Piteşti), iar locul locul VI, de Szekely Alexandru (Cluj-Napoca).

Oradea a fost câştigătoare şi la secţiunea echipe, fiind urmată de Piteşti (locul II), Timişoara (locul III) şi Satu Mare (locul IV).