Un bărbat în vârstă de 41 de ani a căzut sâmbătă de la geamul apartamentului său, situat la etajul 1 al unui bloc din strada Italiană, în cădere lovindu-se de un gard şi murind pe loc.

"În jurul orei 11.45, Poliţia Municipiului Oradea a fost sesizată de un vecin de bloc că în grădina din faţa imobilului se afla un bărbat căzut", a confirmat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, inspectorul principal Alina Dinu.

O echipă formată din poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului Criminalistic, condusă de un procuror criminalist, s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. "Corpul neînsufleţit urmează a fi supus necropsiei", a precizat Dinu.

În urma acestei proceduri, oamenii legii vor afla dacă bărbatul a avut probleme de sănătate şi a căzut accidental sau nu.

Surse neoficiale susţin că e posibil ca bărbatul să fi fost beat când a căzut, căci în apartamentul său erau multe sticle goale de băutură. Orădeanul locuia singur, soţia sa fiind plecată în străinătate. De asemenea, spun vecinii, de curând aceasta l-a anunţat că vrea să divorţeze.