A făcut o maşină italienească dintr-una japoneză, după indicaţii americane. Un bărbat din Oradea se mândreşte cu noul său Ferrari, dar recunoaşte că l-a cumpărat, în 2002, drept Toyota. Ajutat de patru mecanici, omul a lucrat opt luni la spectaculoasa transformare a vehiculului.

Ca să-şi împlinească visul de a avea una dintre cele mai râvnite maşini din lume, Roman Tanca a apelat la experienţa americanilor. A comandat de peste ocean un kit ajutător şi a făcut bucăţi maşina pe care o avea de opt ani. Piesele din America l-au costat 25.000 de euro.

„Restul a fost făcut tot cu mâna mea şi cu ajutorul unor mecanici. Ne-am apucat în aprilie 2009, iar în noiembrie a fost gata. Diferenţele sunt aproape insesizabile. Atrage privirile la fel ca un Ferrari adevărat", a declarat orădeanul.

În cele din urmă, din garajul orădeanului a ieşit, într-adevăr, un Ferrari pe care trecătorii nu se pot opri să nu-l admire. Acum, Roman încearcă să mai recupereze din investiţie şi este dispus sau să vândă maşina, cu 26.500 euro, sau să o închirieze.