În cadrul programului estival „Tipografia de idei”, Muzeul Țării Crișurilor organizează pe 13 iulie un târg de viniluri în parcul instituției de pe strada Armatei Române nr. 1 din Oradea. 

Târgul va fi deschis între orele 10 și 22.

„Invităm publicul orădean și nu numai să ia parte la acest târg în aer liber din parcul instituției muzeale, care va deveni pentru o zi un paradis al colecționarilor și al iubitorilor de muzică pe vinil. Veți avea ocazia să explorați colecțiile de discuri vinil ale colecționarilor pasionați, care vor expune exemplare acoperind o gamă largă de genuri muzicale, de la rock, jazz, până la disco și clasic. Târgul este ocazia perfectă pentru a interacționa cu invitații noștri din Oradea, Arad și Debrețin care au o experiență vastă în domeniul muzical, schimbând păreri și povești despre viniluri și muzică”, transmit gazdele. 

Intrarea la târgul de viniluri este liberă. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Oradea, Visit Oradea, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor și alți parteneri.

Ediția din acest an a „Tipografiei de idei” cuprinde o serie de ateliere, un curs de dansuri grecești, proiecții de filme, precum și întâlniri cu invitați speciali ca Ada Milea, Gabriela Szabó și Ștefan Bănică jr.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!