Un pastor în vârstă de 48 de ani din judeţul Arad a fost arestat la finalul săptămânii trecute, fiind suspectat că şi-a violat ani la rând cele trei fiice. Povestea a ieşit la iveală după ce fata mai mare, devenită între timp majoră, a detaliat traumele prin care a trecut. A îndurat nu mai puțin de 16 ani!

Potrivit Agerpres.ro, bărbatul, care este pastor, e originar din satul arădean Arăneag, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu susţin că fetele sale au fost violate în perioada 2007 - 2023. 

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 - 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa", a transmis, luni, Parchetul Ineu, potrivit sursei citate.

Deocamdată nu au fost făcute publice mai multe detalii din anchetă. 

Surse judiciare au declarat, însă, pentru Agerpres, că cea mai mare dintre fiice a fost abuzată încă de la vârsta de 10 ani.

Aceasta, în vârstă acum de 26 de ani, a fost cea care a povestit prin ce a trecut unor apropiaţi de-ai săi, iar aceştia au anunţat apoi autorităţile.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!