Un poliţist din Bucureşti este acuzat de un jandarm că nu a luat parte la o misiune pentru că în timpul serviciului a mers la un salon de înfrumuseţare, unde era programat la pensat.

Potrivit G4media.ro, poliţistul, din cadrul secţiei 23, a mers la pensat în seara de 23 ianuarie la un salon care se afla în zona Dristor, în aria unei alte secţii de poliţie.

Cât timp acesta se afla la cosmetică, poliţiştii secţiei 23 au trebuit să participe la o misiune alături de jandarmi. 

Subofiţerul de la Jandarmerie care trebuia să-l însoţească a scris apoi un raport către conducerea Batalionul 1 de Jandarmi, în care a notat că nu a putut interveni în misiune pentru că poliţistul care trebuia să meargă cu el era la pensat, ignorându-şi deci atribuţiile de om al legii. 

După mai multe verificări, notează Digi24.ro, s-a descoperit că agentul ar fi minţit în raportul întocmit la ieşirea din tură de atunci.

Cele relatate de jandarm au fost confirmate și de cosmeticiana care l-a pensat pe omul legii, care a recunoscut că acesta a fost la salon. În replică, agentul se apără spunând că nu a părăsit nicio clipă zona de patrulare.

Poliţia Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că în acest caz s-a declanșat o anchetă internă. "La data de 23 ianuarie, un poliţist de la Secţia 23 Poliţie a făcut demersuri pentru a se programa la un salon de cosmetică, ulterior deplasându-se la acesta în timpul programului de lucru. La nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a declanşat o anchetă internă pentru a stabili toate împrejurările referitoare la acest eveniment", se arată în informarea oficială.