Trei pompieri bihoreni au participat la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne și toți s-au întors acasă cu medalii.

Concursul s-a ținut în localitatea Călimănești, din Vâlcea, între 14 și 16 martie, și a reunit peste 100 de pompieri, polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră. ISU Crișana a fost reprezentat de locotenent Adrian Bogoşel, plutonier major Ștefan Coneru și plutonier major Veszi Janos.

„În urma susținerii meciurilor eliminatorii din cadrul campionatului, lt. Bogoșel a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria -90 de kilograme, + 35 de ani, plt. maj. Veszi Janos a obținut locul III la aceeași categorie, iar plt. maj. Coneru Ștefan a câștigat medalia de argint la categoria -73 de kilograme, + 35 de ani”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Performanța lui Bogoșel (în fotografia de jos, pe locul I) este cu atât mai lăudabilă cu cât pompierul a devenit, pentru a 12-a oară, campion național.

În ultimii 14 ani, el a obținut 12 medalii de aur și una de argint în cadrul Campionatului Naţional de Judo al MAI, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale alte 23 de medalii, din care 18 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!