Locotenent Adrian Bogoșel (foto centru), ofițer în cadrul centrului operațional al ISU Bihor, a urcat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Concursul s-a desfășurat între 29 martie și 1 aprilie la Călimenești, județul Vâlcea, iar ISU Bihor a fost reprezentat de Bogoșel și de plutonier major Ștefan Coneru.

„După susținerea a patru meciuri eliminatorii în cadrul campionatului, ce a reunit la start aproximativ 150 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, locotenentul Bogoșel a reușit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria - 90 de kilograme, peste 35 de ani, iar plutonierul major Corneru a obținut locul V, la categoria- 73 de kilograme, sub 35 de ani”, a transmis mr. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

În ultimii 13 ani, pompierul bihorean Bogoşel Adrian a obținut 11 medalii de aur și una de argint în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, iar în cadrul campionatelor naționale și internaționale nu mai puțin de 22 de medalii, din care 17 de aur, 4 de argint şi una de bronz.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!