Trei pompieri bihoreni au participat la Campionatul Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne şi toţi s-au întors acasă cu medalii.

Competiţia s-a ţinut în localitatea Călimăneşti, din Vâlcea, între 5 şi 7 martie, şi a reunit peste 100 de pompieri, poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana a fost reprezentat de locotenent Adrian Bogoşel, plutonier major Ştefan Coneru şi plutonier adjutant Veszi Janos.

"La finalul meciurilor eliminatorii din cadrul campionatului, lt. Bogoşel a devenit campion naţional, la categoria 90 de kilograme, +35 de ani, pompierului bihorean fiindu-i totodată conferită "Distincţia pentru cel mai tehnic judoka categoria +35 de ani", se arată într-un comunicat transmis de purtătoarea de cuvânt a ISU Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca.

Titlul de vicecampion la aceeaşi categorie a fost câştigat de pompierul bihorean Veszi Janos, iar Ştefan Corneru a câştigat medalia de bronz la categoria 73 de kilograme, + 35 de ani.

Performanţa locotenentului Adrian Bogoşel (în partea dreaptă din foto principală) este cu atât mai lăudabilă cu cât pompierul a devenit, pentru a 13-a oară, campion naţional.

Pe lângă cele 13 medalii de aur câştigate în ultimii 15 ani la ediţiile Campionatului Naţional al MAI, Bogoşel a mai câştigat şi alte premii, adică 19 medalii de aur, patru de argint şi una de bronz la campionatele naţionale şi internaţionale de judo.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!