Un preot a fost filmat miercuri în centrul Bacăului în timp ce o brusca şi o trăgea de păr pe soţia sa, care ţinea un copil în braţe. Bărbatul este cercetat în prezent de autorităţi. 

Potrivit Hotnews.ro, preotul se numeşte Alexandru Palur şi slujeşte la o biserică din Letea Veche, o comună din judeţul Bacău.

În filmarea care a ajuns pe internet se vede cum bărbatul nervos o împinge pe femeie, iar apoi o apucă de păr şi o trage după el până la maşina cu care au plecat ulterior. În tot acest timp femeia îşi ţinea copilul în braţe.

Pe fundal se aud şi câteva strigăte ale unor trecători. "Lasă femeia în pace!", a urlat o martoră a incidentului. 

Potrivit Bzi.ro, Alexandru Palur ar fi devenit agresiv după ce soţia lui a coborât din maşină în urma unui schimb de replici între ei. 

După ce filmarea a ajuns în spaţiul virtual, bărbatul a reacţionat pe contul său de Facebook. "Aş vrea să îmi cer iertare în faţa tuturor pentru ieşirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aş vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii şi a preoţilor din cauza mea. Aş vrea să mă credeţi că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soţia este acasă alături de copil, situaţia s-a calmat din toate punctele de vedere şi după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent", a scris acesta.

În prezent poliţiştii din Bacău au deschis un dosar penal pe numele agresorului, acesta fiind cercetat pentru violenţă în familie.