Un primar din judeţul Gorj a vrut neapărat să organizeze nunta fiicei sale pe stadionul din localitate. Singurul lucru care stătea în calea edilului din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, era un meci de fotbal, scrie presa centrală.

Edilul gorjean a mutat meciul de fotbal la 40 kilometri distanţă, adică în localitatea Stoina, chiar dacă acesta nu era la fel de bun.

Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judetene de Fotbal, spune că familia primarului a făcut o solicitare, cu trei săptămâni înainte, conform regulamentului, să mute evenimentul sportiv, iar ambele echipe ar fi fost de acord. La rândul lui, primarul Mihai Mazilu spune că a plătit 5.000 de lei pentru închirierea stadionului şi că nu a făcut nimic ilegal.

Pe stadion a fost amplasat un cort pentru nuntaşi, care au fost întâmpinaţi cu un covor roşu. Apropiaţii primarului spun că edilul nu ar fi avut altă variantă pentru nunta fiicei, deoarece în oraşul Târgu Cărbuneşti nu există spaţii pentru astfel de evenimente, iar cele mai apropiate sunt în Târgu Jiu, la 20 de kilometri distanţă.

Stadionul din oraş este administrat de Primărie.