Orădean la origine, dar stabilit în Bucureşti, Paul Alex a.k.a. "Fratele infinit", în vârstă de 28 de ani, a obţinut voturile juraţilor emisiunii "Românii au talent" Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete şi Dragoş Bucur. Acesta le-a cântat o piesă rap scrisă de el şi inspirată din povestea sa de viaţă.

Momentul tânărului a fost difuzat vineri seară, în cea mai recentă ediţie a emisiunii de la ProTV.

La sfârşitul reprezentaţiei, juraţii i-au spus că trebuie să aibă mai mult curaj pe scenă.

"Eu cred că Fratele infinit este pe un drum în care încearcă să se găsească pe el însuşi. Sunt convins că s-au adunat multe în suflet de-a lungul vremii. Curajul e foarte important. Dacă simţi ceva, du-te pe drumul tău şi ia-o în serios. Uneori oamenii au nevoie de şuturi în fund şi nu de palme. Din partea mea ai un Da!", i-a spus Andi Moisescu.

În final, orădeanul s-a calificat în etapa următoare a competiţiei, primind patru de "Da", deci fiind acceptată de toţi juraţii.

Site-ul Protv.ro notează că orădeanul este stabilit de o vreme în Bucureşti şi nu a avut o viaţă uşoară.

Acesta nu ştie cine este tatăl său, iar în copilărie unul dintre partenerii mamei sale l-a bătut de nenumărate ori, aşa că a decis să plece de acasă şi să locuiască pe străzi. A crescut apoi într-un orfelinat.

Tânărul are o mulţime de tatuaje pe corp, iar fiecare are o însemnătate aparte pentru el, mai scrie sursa citată.  

Vezi prestaţia tânărului la Românii au Talent!

"Fratele infinit" nu este singurul bihorean care participă la această ediţie a concursului "Românii au talent". Printre concurenţii care au avansat în etapa următoare a competiţiei se numără şi o balerină în vârstă de doar 9 ani, trupa de "percuţie corporală" Ansamblul de Vest şi rockeriţa Natalia Bendre, toţi din oraşul de pe Criş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!